Doar câteva zile ne mai despart de festivitatea de premiere a celor trei câștigători ai Concursului „Drepturi și Responsabilități”. Cei care nu au trimis deja o imagine semnificativă legată de responsabilitățile față de familie, colegi, prieteni, școală sau profesori, o mai pot face până pe data de 10 noiembrie 2017 la [email protected].

Grăbiți-vă și intrați în concurs pentru a câștiga un exemplar din enciclopedia „Marea Carte de Cultură Generală”.

Premierea va avea loc pe 18 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant, în cadrul unui eveniment care va marca Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului.

Evenimentul este organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în parteneriat cu Institutul Român pentru Drepturile Omului, iar cei 30 de participanți vor descoperi prin jocuri distractive și cu ajutorul imaginației, ce drepturi și obligații au în calitate de mici cetățeni ai comunității.

Dacă aveți între 10 și 12 ani și domiciliul în Sectorul 6, vă puteți înscrie la acest super eveniment pe adresa [email protected] până pe data de 17 noiembrie 2017.

La data de 20 noiembrie 1989 a fost semnată Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului, această zi devenind Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului în întreaga lume.