Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 celebrează vineri, 28 aprilie 2017, începând cu orele 11.00,  Ziua Internaţională a Dansului, în Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6.

Pentru al treilea an consecutiv, dansul va fi sărbătorit la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”, unde copiii de la cursul de dans şi seniorii care frecventează cluburile seniorilor îşi vor uni talentul şi vor aborda diferite stiluri de dans: de la vals vienez, samba, chacha, jive, quick step, la dans modern şi disco.

Cei 70 de dansatori vor fi însoţiţi în demersul lor artistic de membrii Corului Nostalgia care, ca de fiecare dată, vor reuşi să încânte publicul cu melodiile lor care ajung la suflet.

Este ştiut deja faptul că dansul este o activitate deosebit de plăcută şi benefică ce dezvoltă atât postura, cât şi mobilitatea, având un puternic impact pozitiv asupra dansatorilor care dobândesc încredere în ei înşişi.

Copiii care urmează cursurile gratuite de dansuri au parte de o dezvoltare fizică armonioasă, îşi construiesc o personalitate frumoasă şi îşi pot pune în practică abilităţi sau hobbyuri, exprimându-se în mod creativ.

Totodată, prin astfel de activităţi, seniorii din comunitatea Sectorului 6 demonstrează faptul că îmbătrânirea este o experienţă pozitivă, pentru că o viaţă mai lungă înseamnă posibilitatea de a continua planuri de viitor gândite în tinereţe, precum şi noi oportunităţi de înfăptuire a lor.

Copiii pentru care dansul a devenit o pasiune şi doresc să realizeze performanţe, muncesc din greu, dar rezultatele lor sunt remarcabile, câştigând de-a lungul timpului numeroase competiţii naţionale atât pe perechi, cât şi individual.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 s-a preocupat mereu de nevoile semenilor, realizând proiecte pentru ca beneficiarii să aibă parte de educaţie, dezvoltare personală, creativitate şi terapie.

Vă invităm să petreceţi Ziua Internaţională a Dansului într-o atmosferă de sărbătoare şi să celebrăm voia bună, muzica, dansul şi un stil de viaţă sănătos!