Astăzi, 23 august 2018, pensionarii care frecventează Cluburile Seniorilor ”I. Slavici” și ”I.L. Caragiale”, din Sectorul 6, au primit vizita specialiștilor Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”.

Campania ”Viață lungă și sănătoasă pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6”  are ca scop  informarea seniorilor cu privire la importanţa menținerii unui stil de viață sănătos și activ. Medicul le-a explicat care sunt beneficiile controlului medical periodic, chiar dacă nu există motive de îngrijorare, întrucât aceasta este cea mai eficientă metodă de monitorizare a stării de sănătate.

Campania vizează menținerea și prelungirea vieții active a pensionarilor, promovarea participării lor sociale și obținerea unui grad mai ridicat de independentă și siguranță.

Totodată, seniorii au aflat care sunt serviciile medicale de care pot beneficia în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, precum și faptul că dacă au venituri mici, se pot adresa Biroului de Asistență Socială, prin intermediul căruia pot beneficia de servicii medicale gratuite sau parțial subvenționate.

Deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferă servicii medicale pentru toți locuitorii fără nicio excepție.

Pentru programări și informații suplimentare, sunați la 031.9593 sau accesați www.nectarie6.ro.