Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la un eveniment cultural dedicat tuturor iubitorilor de lectură, muzică, teatru, dar și proiecții de film în trei parcuri ale sectorului.

“Vara Culturală” va avea loc între 06 august și 05 septembrie 2021, în Parcurile Drumul Taberei, Crângași și Marin Preda.

În prima săptămână, “Vara culturală” este în cartierul Drumul Taberei, în cel mai frumos parc din sector.
De vineri, 06 august și până duminică, 15 august, între orele 17.00 și 22.00, în Parcul Drumul Taberei, locuitorii Sectorului 6 vor regăsi aici o zonă de lectură și, relaxare și muzică ambientală, special dedicată celor care caută liniștea și vor să scape, pentru o vreme, de stresul cotidian.

În zilele de sâmbătă și duminică, activitatea va începe cu orele 11.00, iar de la orele 21.00 vor fi proiecții de filme documentare.

Cei care vor vizita Parcul Drumul Taberei în aceste zile se vor putea bucura de o zonă special amenajată pentru lectură. Vor fi amplasate piese de mobilier ușor, modern și funcțional, alcătuit din fotolii-puf, balansoare, canapele de lemn și burete, mini-bibliotecă.

În fişierul ataşat poate fi regăsit programul complet al evenimentului “Vara Culturală” din Parcul Drumul Taberei.

Vă așteptăm cu drag!