Prin bunăvoinţa unui donator generos, a sosit la Magazinul SocialXChange un set complet de mobilă de bucătărie, care va face fericită o familie din Sectorul 6. Pentru a achiziţiona această bucătărie, beneficiarul trebuie să acumuleze 100 de puncte.

Beneficiarii SocialXChange, în urma orelor de muncă prestate în folosul comunităţii, acumulează puncte, iar în schimbul lor îşi pot achiziţiona din incinta magazinului produse precum: alimente, rechizite, produse de igienă pentru copii, jucării, electrocasnice, dar şi mobilă. Toate acestea provin din donaţiile primite de la persoanele şi companiile implicate în viaţa comunităţii Sectorului 6.

Beneficiarii pot presta diverse activităţi pentru acumularea punctelor, în funcţie de abilităţi sau de starea de sănătate: pentru călcat rufe primesc 8 puncte/oră, pentru săpat primesc câte 10 puncte/oră, la sortat îmbrăcăminte – 6 puncte/oră, iar pentru încărcat/descărcat marfă, clienţii beneficiari primesc 10 puncte/oră.

Magazinul SocialXChange promovează schimbul intercomunitar de produse şi servicii în beneficiul categoriilor sociale defavorizate, promovează munca şi reutilizarea resurselor, având şi o puternică componentă de protecţie a mediului. Până în prezent, peste 150 de locuitori ai Sectorului 6 cu situaţie materială precară s-au bucurat de serviciile acestui program, iniţiat de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Adresa Magazinului SocialXChange: Calea Crângaşi nr. 3, deschis de luni până joi, între orele 08:00 – 16:30 şi vineri, între 08:00 – 14:00. Donaţii pot fi făcute şi în afara orelor de program sau la sfârşit de săptămână, cu programare telefonică prealabilă la nr. 0725.600.885.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.socialxchange.ro.

2 3 1