Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, împreună cu Asociația Liber la Educație, Cultură și Sport, vă invită să faceți parte din proiectul ”Un pian pentru toți, eveniment cultural organizat pentru toți cei care doresc să se așeze în fața unui pian adevărat și să cânte.

Pe 12 și 13 mai, între orele 10.00 – 22.00, în rotonda Plaza România, vom oferi publicului un mod nou și interesant de a-și împărtăși talentele, creativitatea și de asemenea, de a experimenta liber muzica de pian într-un cadru non-formal, în afara sălilor de concerte.

Pianul la care oricine va putea cânta liber va fi amplasat în rotonda Plaza România și va sta la dispoziția tuturor celor care vor dori să se așeze și să încerce să impresioneze prin compoziții consacrate sau prin improvizații inedite.

Proiectul ”Un pian pentru toți” încurajează interacțiunea dintre cetățeni, participarea la viața culturală și accesul la cultură. Este un proiect inițiat de Asociația „Liber la Educație, Cultură și Sport”, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, cu sprijinul Plaza România.

Participarea la eveniment este gratuită.