Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” anunță un nou serviciu disponibil tuturor, inclusiv beneficiarilor care provin din categorii defavorizate și au domiciliul în Sectorul 6.

Laserul dentar – o metodă revoluționară, care salvează timp și vă scutește de durere este acum accesibil și în cabinetul de stomatologie din Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”.  Laserul folosește tehnica emulsiilor de lumină, fiind un tratament precis, puțin invaziv și nu necesită anestezie.

De la deschidere, din anul 2017 și până în prezent 1.069 de persoane cu dificultăți materiale din comunitatea sectorului  au beneficiat de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială. Totodată, în aceeași perioadă, au fost acordate peste 33.300 de consultații la specialitățile medicale puse la dispoziția cetățenilor.

Vă așteptăm în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări puteți suna la numerele de telefon:  031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați site – ul  www.nectarie6.ro.