Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează în această perioadă în Parcul Drumul Taberei cea de-a doua ediţie a evenimentului „Toamna Culturală”.

Astfel, până pe18 septembrie 2016, la peluza de lângă scenă, va rămâne amenajată o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, pături, balansoare, canapele din lemn şi burete, ghivece-bibliotecă.

Organizatorii pun la dispoziţia cititorilor sute de volume de care se pot bucura la faţa locului.

De asemenea, în cadrul evenimentului va exista un program artistic şi se vor desfăşura activităţi interesante, destinate tuturor categoriilor de public. Printre acestea: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie, ateliere de reciclare creativă, teatru de improvizaţie, recitale de muzică (chitară, pian) şi proiecţii de film.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6  vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

 „Toamna Culturală” este un eveniment dedicat tuturor locuitorilor Sectorului 6 şi nu numai, care doresc să refacă atmosfera călduroasă a căminului în natură. Nimic nu se compară cu lecturarea romanului preferat în aer liber!

Programul detaliat se regăseşte în fişierul ataşat.

Intrarea este liberă.