Mâine, 1 octombrie 2019, se anunță multă forfotă și bucurie în Sectorul 6.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice va fi marcată prin intermediul unor momente artistice, menite să arate dragostea seniorilor față de muzică, teatru, poezie și… nepoți!

Spectacolul va începe cu mai multe melodii pregătite de Corul de Seniori din Sectorul 6. Vor urma momente de recitare poezii și o piesă de teatru, toate puse în scenă de vârstnicii talentați din comunitate, pentru care arta rămâne un stil de viață și un mod de a-și hrăni sufletul, mereu tânăr!

Activitățile de mâine vor cuprinde și un atelier intergenerațional de creație handmade “Învățăm de la bunici”, la care vor participa beneficiari ai clubului de seniori și copii din cadrul Programului Integrat de Educație pentru Diversitate.

La evenimentul de mâine va fi prezent și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, care va participa la activitate pentru a le ura personal seniorilor “La mulți ani!” și a le mulțumi pentru contribuția adusă comunității.

Activitatea va avea loc la sediul Clubului Seniorilor – Centrul Cultural Mihai Eminescu, aflat pe Calea Plevnei nr. 234, începând cu orele 10:00.