Începând de luni, 17 mai 2021, cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt așteptați în parcarea Plaza România, acolo unde a fost deschis cel de-al doilea Centru de Vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6.

“Este cel de-al doilea Centru de Vaccinare drive-thru și al treilea Centru de Vaccinare pus la dispoziție de Primăria Sectorului 6 tuturor cetățenilor. Vă asigurăm că facem eforturi constante pentru a vă oferi cât mai multe variante de vaccinare, în speranța că întreaga comunitate va fi cât mai rapid vaccinată și, în final, în siguranță,” a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

“Împreună cu colegii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, am reușit deja să vaccinăm peste 45.000 de persoane la Centrul de Vaccinare Sector 6, iar cererea este în continuare mare, ceea ce ne bucură. Din acest motiv, suntem bucuroși să invităm toți cetățenii aflați în trafic să se vaccineze în confortul mașinii lor,ușor, fără programare” a declarat Mihaela Ștefan, viceprimarul Sectorului 6.

Mulțumim partenerilor noștri, Plaza România, cei care au pus la dispoziție spațiul necesar vaccinării în cadrul parcării mall-ului, precum și celor de la CNCAV, STS, INSP și DSP București pentru sprijinul oferit în vederea operaționalizării centrului în cel mai scurt timp.

Amplasat în mijlocul comunității, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, Centrul de Vaccinare are 4 fluxuri de vaccinare, vaccinul folosit fiind cel produs de Pfizer.Peste 200 de persoane vor putea fi zilnic vaccinate la Centrul de Vaccinare de tip drive-thru din Plaza România, acolo unde programul de lucru este de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, iar sâmbăta și duminica de la 08:00 – 20:00.