Ştiaţi că o căsuţă de turtă dulce poate îndeplini o dorinţă? Ajutoarele lui Moş Crăciun sunt tinere şi dedicate meseriei de spiriduş, iar pentru a îndeplini dorinţele a 20 de copii ai căror părinţi muncesc în folosul comunităţii la magazinul SocialXChange, nimic nu le-a stat în cale.

Atelierul spiriduşilor, unde au fost realizate cadourile celor mici, a fost cu adevărat magic. Angajaţii Companiei Honeywell Bucureşti, căci despre ei vorbim, au organizat un târg cu produse specifice Crăciunului, unde o mulţime de bunătăţi au fost scoase la licitaţia caritabilă. De la dulceţuri de casă, prăjituri de tot soiul, până la delicioasele căsuţe de turtă dulce, toate au fost realizate integral de mâinile lor harnice. Cu banii strânşi au plecat la drum pentru a îndeplini dorinţele copiilor, iar vineri, 16 decembrie 2016, vor avea marea întânire cu cei care cred în Moş Crăciun şi în magia pe care o poate face oricine în numele lui.

Magazinul SocialXChange s-a pregătit de sărbătoare şi oricine îi trece pragul în această perioadă este întâmpinat încă de la intrare de miros de portocale, ghirlande de beteală, jucării şi brazi împodobiţi, o atmosferă specifică îndeplinirii dorinţelor copiilor cuminţi.

Le mulţumim spiridusilor de la Honeywell pentru implicare şi creativitate şi echipei Decathlon Pallady & Auchan Pallady pentru ajutorul oferit sub formă de discount!