Vă plac piesele de teatru?!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 aduce spectacolele de teatru lângă casa dumneavoastră.Vă invităm să fiți prezenți la spectacolele pe care Teatrul Evreiesc de Stat le va susține, pe 24 și 28 august 2021, în Parcurile Drumul Taberei și Marin Preda.

Actul de căsătorie – comedie

După 25 de ani împreună, Elimeleh instalatorul și soția sa, Shifra, foști rezidenți ai unui kibbutz, pregătindu-se pentru căsătoria fiicei lor, Ayala, descoperă că este posibil să nu fie căsătoriți oficial. În 1963, la premiera de pe Broadway, Kișon explica într-un interviu succesul fenomenal: „Piesa este despre viața oamenilor obișnuiți – familia unui instalator. Este important și are sens să scrii despre oameni obișnuiți, pentru că regii și președinții vin și pleacă, dar instalatorul rămâne mereu. Acest lucru îl face cel mai important om de pe pământ!”

Stand-up Lechaim! este un concert spectacol special, oferit de Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau și Andrei Miercure, acompaniați de orchestra Teatrului Evreiesc de Stat. Demonstrând frumuseţea muzicii evreieşti, ”Stand-up Lechaim!” cuprinde cele mai vesele cântece folclorice evreieşti, în armonie perfectă cu cea mai bună muzică populară românească. Klezmer, oraţii de nuntă, cântece de leagăn, de joc, de dragoste, de petrecere, lăutărești, satirice, într-un mix muzical din care răzbate exuberanţa, bucuria, veselia.

Program:

24 AUGUST – Parcul Drumul Taberei
ACTUL DE CĂSĂTORIE – ORA 20:00

28 AUGUST – Parcul Marin Peda
STAND UP LECHAIM – ORA 20:00

INTRARE LIBERĂ!