Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” a fost vizitat astăzi, 18 decembrie 2017, de peste 100 de copii care fac parte din centrele și proiectele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorul 6. Împreună au reușit să transforme o serbare dedicată sărbătorilor de iarnă într-un adevărat spectacol.

“Mă bucur să fiu alături de cei mai frumoși și isteți membri ai comunității în această perioadă a anului care le este, cu precădere, dedicată lor. Serbarea de azi e un exemplu că putem trece peste orice bariere sociale, iar cei mici pot învăța să se cunoască și să se distreze împreună, cu sprijin și supraveghere din partea noastră, a celor care am fost odată copii,” a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Serbarea a început cu un moment de muzicoterapie, un tratament blând și plăcut, care a reușit să aducă rezultate excepționale în viața beneficiarilor Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Au urmat prichindeii din cadrul Centrului pentru Copii cu Dizabilități “Domnița Bălașa” care, cu perseverență și pasiune, au reușit să pună în scenă piesa de teatru “Oglinda”. Acțiunea a continuat cu momente artistice de dans și de colindat, susținute de beneficiarii Programului integrat de educație pentru diversitate, un proiect european implementat de DGASPC Sector 6.

De la serbare nu a lipsit nici “Corul Nostalgia”, o inițiativă de succes din Sectorul 6, care reușește să strângă cei mai talentați tineri din comunitate și le oferă șansa să traiască o viață de artist.

La final, prichindeii au fost răsplătiți pentru efort chiar de către Moș Crăciun, care a ajuns serbare încărcat cu sute de cadouri!