Doamna Geta a muncit cu drag două luni de zile pentru a acumula puncte la Magazinul SocialXChange. Cu o situaţie materială precară, doamna nu fuge de muncă, iar sistemul de recompensă pe care l-a găsit la SocialXChange o ajută enorm în fiecare zi.

În urma orelor de muncă prestate, îi poate organiza fiicei sale, cu ocazia zilei de naştere, o surpriză de proporţii. În schimbul a 120 de puncte (echivalentul a 240 lei) îi închiriază sâmbătă, 3 ore de petrecere la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” (Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6). Colegii şi prietenii fetei vor putea să-i ureze ”La mulţi ani!” într-un cadru de vis.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” este o clădire cu statut de monument istoric care poate găzdui petreceri de zile de naştere. De asemenea, aici sunt organizate cursuri gratuite de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru şi informatică, toate dedicate copiilor din Sectorul 6.

Magazinul SocialXChange este deschis în Calea Crângaşi nr. 3, Sector 6 şi promovează schimbul intercomunitar de produse/servicii, în beneficiul categoriilor sociale defavorizate şi al stimulării coeziunii sociale.

Beneficiarii programului sunt persoanele aflate în impas financiar care doresc să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a-şi alege produse de strictă necesitate (donate de oameni darnici) sau diverse servicii oferite prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.  Sistemul de funcţionare a Magazinului SocialXChange le oferă celor care donează o serie de servicii de abilitare, recuperare medicală sau petrecere a timpului liber.