Un nou act de caritate al Magazinului SocialXchange din Sectorul 6, în beneficiul unor oameni și comunități defavorizate, s-a derulat ieri, 07 septembrie 2020, la sediul din Aleea Lunca Cernei, Nr. 6A.

Un gest devenit tradiție, prin intermediul căruia oameni și familii din localitățile Doicești și Moroeni din Județul Dâmbovița vor intra în curând în posesia unor produse de strictă necesitate, de care au cea mai mare nevoie. Produsele oferite au fost donate la cele două sedii ale magazinului de către membri ai comunităţii sectorului, persoane fizice sau juridice care au ales să participe la programul caritabil SocialXChange, un proiect de succes, implementat și ulterior extins de Primăria Sectorului 6.

Obiecte de îmbrăcăminte, jucării și articole pentru nou-născuți au fost astfel încărcate și se îndreaptă spre destinație, fiind așteptate, ca de fiecare dată, cu brațele deschise. Un număr de 35 de familii cu dificultăți financiare, care s-au implicat în activități de muncă în folosul comunității la nivel local, vor fi beneficiarele acestui ajutor.

Nu este prima dată când magazinul caritabil SocialXChange se implică în campanii umanitare, distribuind către comunităţile defavorizate produse de strictă necesitate donate de către cetăţeni, asociaţii  sau firme.

Astfel, locuitori cu dificultăţi financiare din localităţi precum Dorobanţiu, Luica, Sultana, Nana (jud. Călăraşi) sau Ştefan cel Mare (jud. Olt), au beneficiat în trecut de astfel de produse, puse la dispoziţie prin intermediul SocialXChange.

Prin acţiuni de acest tip, organizate periodic, rolul caritabil al magazinului SocialXChange, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, se extinde dincolo de graniţele comunităţii Sectorului 6, cu impact pozitiv asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor care trec prin momente critice.

Mulțumim tuturor donatorilor SocialXChange, o comunitate care crește de la an la an și care contribuie, prin susținerea acestui program, la promovarea unor principii sustenabile de implicare și solidaritate socială.

Mai multe informaţii despre procedura de donaţie şi principiile de funcţionare ale magazinului social puteţi găsi la www.socialxchange.ro