Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Maria Ţig şi Andreea Mitu sunt cele patru jucătoare din România calificate deja pe tabloul principal la BRD Bucharest Open 2016.

Magazinul SocialXChange din Sectorul 6 oferă două bilete tip abonament la BRD BUCHAREST OPEN WTA pentru perioada 11 – 17 iulie 2016. Abonamentele asigură accesul pentru toate zilele competiţiei, iar pentru a intra în posesia lor puteţi licita la SocialXChange. Valoarea unuia este de 150 de puncte, adică o donaţie de produse în valoare 300 lei.

Federatia Română de Tenis organizează în perioada 9 – 17 iulie 2016 cel mai mare turneu naţional de tenis feminin din România. Cu această ocazie, se vor reuni unele dintre cele mai mari nume ale tenisului mondial: Simona HalepMonica Niculescu şi Andreea Mitu.

Iubitorii sportului alb au ocazia ca, prin intermediul SocialXChange, să facă acte caritabile cu posibilitatea de a fi recompensaţi pentru asta. Paşii sunt următorii:

  1. donează produse în cadrul Magazinului SocialXChange
  2. obţin bilete la cel mai mare turneu naţional de tenis feminin din România.

Toţi cei care doresc pot licita, iar câştigătorii vor dona produse a căror contravaloare se transformă în puncte cu care obţin biletele.

Licitaţia durează până în data de 7 iulie 2016, orele 24.00, urmând ca suma finală declarată câştigătoare să fie achitată până la data de 8 iulie 2016, orele 14.00. Pentru a achiziţiona biletele, câştigătorii trebuie să doneze în cadrul Magazinului SocialXChange produse de valoarea la care s-a încheiat licitaţia.

În cazul în care câştigatorii nu se prezintă la magazinul SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3 pentru a achita contravaloarea biletelor, în produse, până la sfârşitul zilei de 8 iulie 2016, se va proceda la selectarea următorilor doritori care au participat la licitaţie, dar nu au reuşit să câştige biletele.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la  tel. 0725.600.885.

Succes tuturor participanţilor!

bilet1 halep tenis