Se apropie sezonul temperaturilor scăzute, mai ales noaptea, când persoanele fără adăpost din Sectorul 6 au cel mai mult de suferit. Un serviciu specializat, dedicat acestor oameni aflați în situații limită, funcționează la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Așa a fost identificat încă de anul trecut și îndrumat spre adăpostul de noapte din subordinea instituției și domnul V., care se lupta de mult timp cu dificultățile cauzate de lipsa unei locuințe. Hainele groase, atât de necesare în pragul iernii, i-au fost dăruite, prin intermediul Magazinului Caritabil SocialXChange, chiar de către cetățenii sau firmele care le-au donat cu generozitate.

Un gest de solidaritate pe care ni-l dorim repetat cât mai des în această perioadă. Nu arunca gecile sau pantalonii groși care nu își mai găsesc locul pe rafturi sau în garderobă!

Adu aceste articole de îmbrăcăminte, proaspăt spălate, la SocialXchange și cineva îți va mulțumi pentru dărnicie și căldura sufletească.

Intră pe www.socialxchange.ro pentru a afla mai multe despre acest program!