În cadrul săptămânii dedicate responsabilității sociale, compania multinațională DELL a venit în ajutorul beneficiarilor de servicii sociale din Sectorul 6, prin mai multe acțiuni caritabile.

Prima acțiune a avut loc la Cantina Socială Crângași, acolo unde angajații companiei au furnizat toate ingredientele necesare pentru o oferi o masă caldă persoanelor cu venituri mici. După ce au cumpărat produsele alimentare iar bucătarii cantinei au gătit meniul zilei, reprezentații companiei au ales să și servească masa pentru peste 200 de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Ulterior, prietenii de la DELL „au hrănit” și psihicul copiilor și vârstnicilor din Sectorul 6, prin intermediul unui concurs de șah. Voluntarii din partea companiei s-au implicat în organizarea competiției, iar unii dintre ei au stat față în față cu seniorii sectorului, mereu dornici de competiție și socializare. Premiile concursului au constat în cupe, table de șah, ceasuri de șah și ceasuri de mână, toate oferite de companie.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Socială Sector 6 mulțumește tuturor pentru implicare și salută inițiativa companiei multinaționale de a a se implica în dezvoltarea calității vieții comunității, prin aplicarea conceptul de Responsabilitate Socială.