În Sectorul 6, a fost forfotă, joacă, creație, zâmbete și multă culoare!

Un număr de 30 de copii au marcat, cum se cuvine, sărbătoarea Sfântului Andrei, dar și Ziua Națională a României! Participanții au luat parte la atelierele de creație, jocuri de energizare, au recitat poezii și au cântat. Din mâinile lor au ieșit brățări tricolore, păpuși de hârtie și brelocuri din plastilină tricoloră. Imnul României s-a bucurat de un adevărat succes în cadrul unui joc în care fiecare dintre prichindei trebuia să cânte un vers. Pentru că toți au știut versurile, nimeni nu a plecat acasă fără să fie pictat pe mână cu steagul României.

Organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, întâlnirea și-a dorit să imprime în memoria micilor participanți semnificațiile celor două mari sărbători naționale, oferind o benefică incursiune în istoria României.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant”, acolo unde nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Participanții au fost întâmpinați cu un decor special: stegulețe care au luat forma iei românești, sticulețe tricolore, precum și steagul României. La acțiune au luat parte copiii care frecventează cursurile de dezvoltare personală, puse la dispoziție gratuit  în cadrul Conacului “Golescu Grant”.