Asociaţia Studenţilor din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti – ASPOLI, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti derulează în perioada iunie 2016 – iunie 2017 proiectul “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!”, o iniţiativă care îşi propune să stimuleze interesul elevilor din clasele IX–XII asupra obiectivelor de interes cultural din Sectorul 6.

După elaborarea, distribuirea şi promovarea unui ghid care cuprinde puncte de interes turistic şi cultural din Sectorul 6 în rândul elevilor din clasele IX – XII, s-a desfăşurat concursul de clipuri video “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!”.

Competiţia a presupus realizarea unui clip video de prezentare a unui obiectiv cultural sau turistic din Sectorul 6.

Perioada de votare a clipurilor video participante postate pe site-ul oficial al proiectului, www.imbratiseazacultura.ro, se încheie în data de 15 iunie 2017.

Pe 16 iunie se va publica pe site-ul oficial al proiectului lista cu cei 3 câştigători. Aceştia vor fi clasaţi în funcţie de numărul de voturi primit la clipul video cu care au participat.

Între 17 – 20 iunie se vor putea depune contestaţiile care vor fi soluţionate până în data de 20 iunie, zi în care se va afişa şi lista finală a elevilor câştigători.

Toate detaliile desfăşurării proiectului “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!” se regăsesc pe site-ul de promovare a proiectului www.imbratiseazacultura.ro, la secţiunea Concurs.