Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a convocat în această dimineață o întâlnire cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București (RADET), cu scopul de a clarifica situația lucrărilor la avariile apărute în Sectorul 6.

În ultimele zile, cetățenii au semnalat autorității locale numeroase probleme apărute în alimentarea cu energie termică și apă caldă a locuințelor, în toate cartierele sectorului. Situația este cu atât mai neplăcută cu cât temperaturile au scăzut, iar numărul avariilor apărute în rețeaua de termoficare s-a mărit.

“Motivul pentru care am solicitat de urgență această întâlnire este reprezentat de lucrările RADET la cazuri de avarie din Sectorul 6, care lasă cetățenii fără apă caldă și încălzire acum, în sezonul rece. Reprezentanții acestei regii m-au asigurat că fac tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp problemele care apar în rețea și că vor avea în vedere o mai bună comunicare a situațiilor apărute. Am solicitat, totodată, să fiu anunțat imediat ce apar aceste avarii, pentru a putea informa corect, la rândul meu, membrii comunității care îmi solicită ajutorul în astfel de probleme”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Primăria Sectorului 6 informează că orice situaţie de urgenţă apărută în ceea ce privește rețeaua de termoficare, avariile sau sesizările privind calitatea agentului termic pot fi sesizate la RADET – telefon 031.9442 sau la Direcția Gospodărie Locală din cadrul Primăriei Sectorului 6 – telefon 0376.204.433.