În ultimele două săptămâni, Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat la mai multe sesiuni de discuţii cu poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

Scopul acestor întâlniri a fost acela de la consolida parteneriatul dintre primar şi Poliţia Locală, în cadrul căruia vor fi realizate toate demersurile necesare asigurării unui climat civilizat în care să domnească ordinea şi curăţenia, iar cetăţenii să se simtă în siguranţă în Sectorul 6.

Primarul Gabriel Mutu a subliniat necesitatea dialogului dintre autoritatea locală şi cetăţeni, pentru identificarea măsurilor viitoare necesare prin care să fie asigurat în permanenţă un mediu civilizat de viaţă. Agenţii Poliţiei Locale Sector 6 au semnalat, la rândul lor, situaţiile cu care se confruntă în teren şi au susţinut deschiderea către acest parteneriat.

 “Vreau să schimbăm mentalitatea oamenilor prin comportament. Pentru mine este important ca locuitorii Sectorului 6 să se simtă în siguranţă şi, de asemenea, să ştie că se pot baza pe faptul că poliţiştii locali menţin ordinea. Aceştia vor aplica legea ori de câte ori situaţia o va impune. Ei au tot sprijinul meu pentru că noi formăm o echipă. Eu investesc 99% din timpul meu la primărie şi nu accept ca ceilalţi să zădărnicească efortul şi demersurile mele. Mai avem lucruri de schimbat în viitor şi ştiu că vom reuşi să facem ceea ce ne-am propus.

Cu această ocazie, în preajma Zilei Poliţiei Locale, vreau să transmit toate gândurile bune către toţi poliţiştii locali, aceşti oameni care au grijă ca legea să fie respectată şi cei care ne asigură nouă, cetăţenilor, o viaţă civilizată.”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.