Astăzi, 11 august a.c., 22 de cupluri din comunitatea Sectorului 6 care împlinesc 50 de ani de căsătorie au fost premiate de către Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, la sediul autorităţii publice locale.

Aici, în Sectorul 6, suntem alături de toţi cei care au ales să meargă pe drumul vieţii în doi, preţuind valorile familiei şi ale respectului faţă de partener, pentru că aceasta-i calea către o comunitate solidară şi puternică”, a declarat edilul Sectorului 6.

Întrebaţi care este secretul unei căsnicii fericite, vârstnicii au zâmbit, iar o doamnă a răspuns simplu:“Reuşita în căsnicie înseamnă mai mult decât să găseşti omul potrivit, înseamnă să fii omul potrivit!”

Ceremonia a fost plină de emoţii şi bucurie, seniorii primind din partea Primarulului Gabriel Mutu sincere felicitări, o diplomă de fidelitate şi un premiu în valoare de 500 de lei.

2

Cuplurile celebrează peste 50 de ani de viaţă în care s-au învăţat unul pe celălalt ce înseamnă prietenia şi loialitatea şi în care, mai presus de toate, au aflat împreună cum poţi privi viaţa cu umor şi cu bucurie în fiecare clipă.

Prin proiectul Premii de fidelitate”, iniţiat în anul 2007 de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, până în prezent au fost premiate peste 4200 de cupluri din Sectorul 6.

Obictivele proiectului sunt recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie. Cele mai longevive cupluri din comunitate primesc un premiu în valoare de 500 lei şi o diplomă pentru celebrarea “nunţii de aur”.

3 4 5