Având în vedere căderile de zăpadă și temperaturile scăzute, Primăria Sectorului 6 vine, încă o dată, în sprijinul cetăţenilor, oferind gratuit asociaţiilor de proprietari saci cu material antiderapant pentru a îndepărta gheaţa şi poleiul de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Reamintim reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari – preşedinte sau administrator – care doresc să intre în posesia sacilor cu material antiderapant că sunt invitaţi să se prezinte la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 din Aleea Valea Boteni nr. 2, în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii “Gheorghe Airinei”. Aceştia trebuie să prezinte reprezentanţilor autorităţii locale cartea de identitate şi ştampila asociaţiei de proprietari.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08:00 – 15:00, iar cantitatea oferită este un sac cu material antiderapant pentru fiecare scară de bloc.

Potrivit HCGMB nr. 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe.

Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie i să se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, în zona punctelor de lucru.