Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, care anunţă scăderi de temperatură şi ninsoare, Primăria Sectorului 6 vine în sprijinul cetăţenilor oferind asociaţiilor de proprietari saci cu sare pentru a îndepărta gheaţa şi poleiul de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari – preşedinte sau administrator – care doresc să intre în posesia sacilor cu sare sunt invitaţi să se prezinte la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 din str. Valea Boteni nr. 2, în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii “Gheorghe Airinei”. Aceştia trebuie să prezinte reprezentanţilor autorităţii locale cartea de identitate şi ştampila asociaţiei de proprietari.

Potrivit HCGMB 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, în zona punctelor de lucru.