Polițiștii locali Sector 6 se află în slujba membrilor comunității indiferent de oră, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Aceștia patrulează pe străzile din sector, acoperind toate cartierele, central poziționate sau mărginașe, vigilenți la tot ce pare suspect.

O astfel de acțiune de patrulare a fost desfășurată pe parcursul uneia dintre nopțile trecute. În jurul orelor 02:00, poliţiştii locali Sector 6 aflați pe Bulevardul Iuliu Maniu au observat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 90 de ani, foarte confuză și dezorientată.

Întrucât bărbatul nu a reușit să comunice date privind identitatea sau domiciliul, polițiștii locali în colaborare cu agenții Secției 21 Poliție au procedat la efectuarea de verificări, în urma cărora au stabilit că se numește V.G., are de 91 ani și locuiește pe raza Sectorului 6.

Ulterior, bătrânul a fost condus la sediul poliției locale, unde agenții au contactat de urgență un membru al familiei. În mai puțin de trei ore, în jurul orelor 04:45, s-a prezentat fiica persoanei în cauză, care și-a preluat tatăl și le-a mulțumit oamenilor legii.

Reamintim că polițiștii locali pot interveni, conform legii, pentru a menține ordinea şi liniştea publică, dar și în domenii precum cel al protecţiei mediului și a bunurilor publice. Persoanele care au nevoie de ajutor sau doresc să semnaleze anumite situații la Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 pot apela numărul 021.9546, disponibil non stop.