Pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 desfăşoară activităţi care vizează fluidizarea circulaţiei în zonele intersecţiilor AFI Palace Cotroceni, Bdul. Ghencea cu Str. Braşov şi zona Valea Cascadelor.

La sesizările cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, intervenţiile poliţiştilor se concentrează, în special, pe respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

dsc01017

Totodată, autorităţile fac apel la cetăţeni să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “Oprirea interzisă”, să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

Astfel de acţiuni se desfăşoară permanent pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

dsc01028