În perioada 03 – 07.10.2016, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu Brigada Rutieră, au desfăşurat activităţi care au vizat fluidizarea circulaţiei în zonele AFI Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor. În urma acţiunilor, s-a constatat o îmbunătăţire semnificativă a traficului rutier.

La sesizările cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, intervenţiile poliţiştilor au vizat, în special, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare la intrarea/ieşirea din Capitală, dar şi respectarea locurilor de staţionarea pentru autovehiculele cu regim taxi. Au fost evitate, astfel, blocajele create de taximetre şi de  mijloacele de transport particular (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţi limitrofe Bucureştiului.

Totodată, autorităţile fac apel la cetăţeni să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “Oprirea interzisă”, să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

01 03