În urma apelurilor privind criza de sânge, lansate în repetate rânduri de medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguină București și de primarul general, Gabriela Firea, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Poliție Locală, a organizat o acțiune de donare de sânge.

Astfel, încă de la primele ore ale acestei dimineţi, polițiștii locali Sector 6 s-au prezentat la sediul Centrului, situat pe Str. Doctor Felix, unde au donat sânge, venind, astfel, în sprijinul oamenilor aflați în suferință.

Considerăm că în acest fel putem veni în sprijinul bolnavilor din spitalele bucureştene. Sângele salvează vieți și nu va prisosi niciodată unităţilor sanitare, motiv pentru care îmi exprim aprecierea pentru colegii din Poliția Locală. Noi, cei din aparatul Primăriei, precum și alți colegi din serviciile descentralizate vom proceda la fel și vom organiza și pe viitor astfel de acțiuni, pentru a-i ajuta pe oamenii care se luptă pentru viața lor”, a spus primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Acțiuni similare au mai fost organizate de autoritatea locală a Sectorului 6 și în anii trecuți, atunci când zeci de funcționari și polițiști locali au donat sânge pentru Centrul de Transfuzie Sanguină București.