Poliţia Locală Sector 6 va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în data de 12 octombrie 2017, cu ocazia desfăşurării în Sala Rapid (Calea Giuleşti nr. 18), începând cu orele 19:30, a meciului de handbal dintre echipele C.S.M. București – C.S. Dinamo București, din cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale de Handbal Masculin.

De asemenea, pe 14 octombrie 2017, polițiștii locali Sector 6 vor interveni pentru a menține ordinea și siguranța publică la meciul de fotbal dintre echipele Asociația Sportivă Academia Rapid și C.S.A. Steaua București. Competiția va începe la orele 19:15 și se va desfășura pe Stadionul Valentin Stănescu”.

Poliţiştii locali vor acţiona în cooperare cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă participanţilor la evenimentul sportiv:

– să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;

– să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente;

–  să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

Totodată, pentru a fi evitate blocajele în trafic, şoferii sunt sfătuiţi ca în după-amiezele de joi, 12 octombrie a.c., și sâmbătă, 14 octombrie a.c., să evite zona Stadionului “Valentin Stănescu” din Giuleşti.