Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină evenimentul sportiv “Poli Olympics”, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București (LSAC). Competiția se va desfășura pe parcursul a două weekend-uri (6 -7 aprilie și 13 -14 aprilie 2019), în cadrul Universității Politehnica București.

Aflat la a doua ediție, evenimentul este dedicat studenților tuturor facultăților din cadrul UPB și înglobează mai multe tipuri de competiții sportive – fotbal, baschet, volei, tenis de câmp și de masă, ștafetă, cros, șah și dans. Fiecare facultate va desemna o echipă formată din 20 de sportivi, dintre care 12 băieți și 8 fete, alături de care se va prezenta și un cadru didactic. În urma participării la toate cele 10 întreceri va fi desemnată câștigătoare facultatea ai cărei studenți au adus cele mai multe puncte.

Scopul principal al acestui eveniment este de a îndemna toți studenții să mențină un stil de viață sănătos, în pofida programului încărcat din timpul facultății. În plus, participanții vor avea ocazia șă își depășească limitele și să își valorifice potențialul, dezvoltându-și capacitatea de a se coordona cu ceilalți membri ai echipei. Alături de voluntarii celorlalte asociații studențești, voluntarii LSAC vor asigura buna organizare a evenimentului, fiind în mod constant la dispoziția concurenților.

Participarea la eveniment se realizează pe baza înscrierii. Mai multe informații pot fi găsite pe http://olympics.lsacbucuresti.ro/.