Timp de 33 de zile, ,,West Side Christmas Market’’, organizat de UNTOLD Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, a fost Târgul de Crăciun preferat al tuturor românilor. Nu mai puțin de 1 milion de persoane l-au vizitat și s-au plimbat prin Parcul Drumul Taberei.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 a fost principala atracție din Capitală. Sosiți din tot orașul, dar și din alte zone ale țării, vizitatorii s-au bucurat de concerte, de atracțiile puse la dispoziție, de luminițe, dar și de bucatele delicioase.

Astfel că s-a dus vestea despre el. Într-un sondaj realizat pe site-ul observatornews.ro, ,,West Side Christmas Market’’ a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, din 2022.

Top-ul a fost realizat având la bază peste 10.000 de voturi ale românilor din întreaga țară.

Competiția a inclus cele mai căutate târguri de Crăciun din acest an, organizate în București, Sibiu, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj.

Primarul Ciprian Ciucu: „A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!

„Să vezi atât de multă lume fericită, copii cu zâmbetele până la urechi, îți umple sufletul. A avut de toate, a fost la înălțime, 33 de zile minunate! A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6! Toți oamenii care au muncit pentru ca totul să iasă bine merită aprecierea noastră. Sunt profesioniști. Sărbători fericite!‘’, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe, le-a mulțumit celor care au venit la „West Side Christmas Market” să se bucure cu familia de cele mai frumoase Sărbători din an.

,,Să ne aducem contribuția la magia Crăciunului a fost o experiență frumoasă și pentru noi, în calitate de organizatori. Le mulțumim celor peste 1 milion de români care au vizitat târgul, cât și celor care l-au votat ca fiind cel mai frumos din România! Tuturor le promitem că vom continua povestea de iarnă și anul viitor!”, a transmis Edy Chereji.

Principalele atracții de care s-au bucurat peste 1 milion de vizitatori la ,,West Side Christmas Market’’

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie 2022, concertele, focurile impresionante de artificii, roata panoramică cu peste un milion de luminițe, caruselul magic, patinoarul și cea mai mare perdea decorativă de lumini din România au fost doar câteva dintre principalele atracții îndrăgite de peste 1 milion de oameni. Cu toții, sosiți atât din București, cât și din țară, pentru a vizita parcul tematic de iarnă.

Una dintre surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediție a fost perdeaua spectaculoasă de lumini, care a îmbrăcat podul suspendat din Parcul Drumul Taberei. Aceasta a fost cea mai mare perdea decorativă din România, de până acum, a avut o lungime de peste 100 m și a fost suspendată la o înălțime de până la 50 m.

Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internațională care operează astfel de instalații în locații emblematice din lume, printre care și Rockefeller Center din New York.

Proiectul a fost organizat de grupul UNTOLD Universe și finanțat în totalitate din fonduri private.