Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat astăzi, 02.11.2017, la un eveniment de o mare importanță pentru comunitatea Sectorului 6.

La împlinirea a 50 de ani de existență, o școală cu tradiție din Sectorul 6, situată pe Strada Apusului nr. 71-73, a devenit prima instituție de învățământ din Capitală care a primit numele Școala Gimnazială “Regina Maria.

Momentul a fost marcat de prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Declarația primarului Gabriel Mutu: “Cu toții știm că cei 7 ani de acasă reprezintă fundația pentru o educație aleasă pe care dascălii noștri o modelează în fiecare zi. Felicit toate cadrele implicate în demersul școlii de a dobândi un nume atât de important pentru neamul nostru – cel al Reginei Maria a României.

Este un nume care onorează această unitate de învățământ și comunitatea Sectorului 6, la fel cum suntem onorați să avem, chiar aici, în apropiere, și Școala Gimnazială <Regele Mihai I>.

Reafirm disponibilitatea de a construi împreună o comunitate închegată, bine educată, cu respect pentru istorie și pentru un viitor luminat.”

O școală cu tradiție din Sectorul 6 a devenit prima instituție de învățământ din Capitală care a primit numele Reginei Maria O școală cu tradiție din Sectorul 6 a devenit prima instituție de învățământ din Capitală care a primit numele Reginei Maria O școală cu tradiție din Sectorul 6 a devenit prima instituție de învățământ din Capitală care a primit numele Reginei Maria