Aer, soare şi distracţie! Aşa se poate descrie în trei cuvinte spaţiul pus la dispoziţia prichindeilor care-şi sărbătoresc ziua de naştere la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş  nr. 64.

Cei 32 de copii cu vârste cuprinse între 1 şi 11 ani care şi-au serbat ziua de naştere la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” au contribuit la crearea unei comunităţi mai puternice pentru Sectorul 6.

Sărbătoriţii, împreună cu invitaţii lor, sunt liberi să zburde şi să se bucure în voie de un peisaj desprins din basme, o curte generoasă plină de verdeaţă, dotată şi cu loc de joacă amenajat cu leagăne şi tobogan. Baloanele şi animatorii care susţin atmosfera de sărbătoare prin jocuri potrivite fiecărei vârste vin să completeze o petrecere reuşită, de neuitat.

Părinţii au donat alimente neperisabile, rechizite sau produse igienico – sanitare magazinului SocialXChange, locul în care beneficiarii aflaţi în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vin şi prestează muncă pentru a le achiziţiona.

Până în prezent s-au strâns produse de strictă necesitate în valoare de 10.182 de lei, iar persoanele cu venituri foarte mici, dar dornice să muncească, sunt recunoscătoare donatorilor pentru şansa pe care le-o acordă prin gestul lor!

Spre exemplu: 3 ore de petrecere reprezintă o donaţie în valoare de 240 de lei în produse de strictă necesitate, iar animatorii realizează ateliere distractive personalizate pentru produse în valoare de 160 lei.

1 2 4 5