Forfotă mare și agitație la atelierele de realizat mărțișoare handmade, activități aflate pe ultima sută de metri înainte de a inaugura oficial primăvara. Responsabili de crearea mărțișoarelor au fost astăzi 15 copii din cartierul Giulești-Sârbi, beneficiari ai Programului Integrat de Educație pentru Diversitate.

Mărțișoarele realizate de prichindei au luat diverse forme, în funcție de materialele reciclabile folosite: scoici, paste, semințe sau simple coli de hârtie au fost pictate, colorate și înfrumusețate, primind o nouă viață, datorită entuziasmului și răbdării celor mici.

Cu gândul la standul aflat în Tabăra Cadourilor – Târg de Primăvară, toți abia așteaptă să vadă cum va fi primită munca lor și dacă printre mărțișoarele oferite de 1 Martie se vor afla și creațiile lor.

Cei interesați să admire și să achiziționeze, în urma unor donații, mărțișoarele realizate de copiii cu vârste între 8 și 14 ani, sunt așteptați la Tabăra Cadourilor – Târg de Primăvară, aflat în Centrul Comercial Drumul Taberelor, de pe Strada Brașov nr. 25.

Vă așteptăm la singurul târg în care mărțișoarele spun o altfel de poveste – cea a implicării în comunitate, a dăruirii și a depășirii oricărui obstacol!

“Program Integrat de Educație pentru Diversitate” este un proiect al Primăriei Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, dedicat elevilor defavorizați din cartierul Giulești-Sârbi, care primesc servicii complexe de tip afterschool: supraveghere și sprijin la efectuarea temelor, meditații prin metode educative nonformale, o masă caldă sau o gustare zilnic, consiliere psihologică și educațională.