În ultimul an, viața noastră s-a schimbat. Munca, școala și timpul liber au căpătat noi valențe. Apreciem mai mult lucrurile mărunte, iar grija pentru sănătate a devenit un lucru vital.
Pentru că este luna lui Mărțișor, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” vine în întâmpinarea tuturor doamnelor cu servicii medicale de calitate, cuprinzând pachete promoționale personalizate pe nevoile lor!

Începând cu 1 martie 2021, te poți programa la ginecologie pentru o consultație, ecografie mamară și ecografie transvaginală/abdominală pentru numai 165 de lei, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, redus cu 30% din prețul întreg de 240 de lei.

Fără bilet de trimitere, tot te bucuri de reducere, costul pachetului fiind redus de la 380 de lei la 265 de lei.
Ofertele promoționale nu se opresc aici în luna martie.

Tot pe bază de programare, îți poți verifica starea de sănătate la endocrinologie unde, în urma unei consultații și a unei investigații DEXA (2 segmente) cu evaluarea riscului de fractură, vei afla dacă suferi de osteoporoză. Pachetul costă 60 de lei dacă vii cu bilet de trimitere de la medicul de familie, redus 30% din prețul întreg de 90 de lei. Fără bilet de trimitere de la medicul de familie, prețul promotional este de 160 de lei, redus de la 230 de lei.

Știm că esti prinsă în foarte multe sarcini, dar în luna martie noi te ajută să nu uiți de tine!
Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se află în inima cartierului Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 81, iar programările se realizează la 031.95.93 sau pe www.nectarie6.ro.

Vă așteptăm cu drag!