1 Decembrie este Ziua Naţională a României şi marchează un eveniment istoric de mare însemnătate pentru toţi românii: unirea Transilvaniei cu România.

Membrii Clubului Seniorilor “Mihai Eminescu” din cadrul  Complexului de Servicii Sociale „Sfânta Maria” au organizat marţi, 29 noiembrie a.c.,  un spectacol  artistic ce a cuprins momente de poezie, scenete şi piese muzicale cu tematică pe scena clubului din Calea Plevnei nr. 234.

#Știidela6
Membrii Clubului Seniorilor “Mihai Eminescu” din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfânta Maria” au organizat marţi, 29 noiembrie a.c., un spectacol artistic ce a cuprins momente de poezie, scenete şi piese muzicale cu tematică pe scena clubului din Calea Plevnei nr. 234.

Posted by Primaria Sectorului 6 on 29 Noiembrie 2016

Momentele artistice oferite de trupa de teatru Seniorii veseli, Corul seniorilor şi Cafeneaua literară au fost o bună ocazie de socializare pentru cei 80 de participanţi, beneficiari ai clubului.

img-20161129-wa0009

Cluburile seniorilor derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, cu scopul stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă. Reunite sub denumirea de Complex de Servicii Sociale „Sfânta Maria”, cele şase centre funcţionează în fiecare cartier al Sectorului 6 şi însumează un total de peste 1.800 de membri .