“Dar din dar, se face rai!” Sau mai exact, peste 22.500 de articole vestimentare şi accesorii, donaţii primite la magazinul SocialXChange, vor ajuta 216 copii cu dizabilităţi, precum şi familiile lor.

Donaţiile au ajuns în comuna Dobroeşti, la Fundaţia Nane, care se ocupă de copii cu dizabilităţi şi oferă servicii de asistenţă şi suport familiilor lor. Transportul a fost asigurat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, iar patru beneficiari, care muncesc în cadrul SocialXChange, s-au ocupat de încărcarea şi descărcarea sacilor.

Iniţiat la începutul anului 2015, programul SocialXChange are ca scop colectarea unor bunuri necesare traiului zilnic, donate de persoane fizice sau juridice şi redirecţionarea lor spre oameni şi familii defavorizate. Beneficiarii, persoane nevoiaşe din Sectorul 6, prestează activităţi de muncă în folosul comunităţii, în schimbul produselor de care au nevoie. Magazinul SocialXChange este o soluţie viabilă pentru toate persoanele aflate în nevoie, din comunitatea Sectorului 6.

Donaţiile de care are nevoie magazinul SocialXChange sunt: alimente neperisabile şi în termen de valabilitate (făină, ulei, zahăr, conserve, mălai, paste făinoase, pastă de tomate etc.), dar şi rechizite, produse igienico-sanitare (săpun, hârtie igienică, şampon, detergent etc.) sau jucării şi alte accesorii pentru copii.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.socialxchange.ro sau sunaţi la 0725.600.885.