În luna februarie 2018, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acţiuni, în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit și pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele din Sectorul 6.

Agenții au legitimat 1.346 persoane și au aplicat 390 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 96.400 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri, în valoare de 5.326 lei, comercializate ilegal.

De asemenea, în aceeași perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat și acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor, și pentru depistarea persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel, au fost legitimate 1.623 persoane, identificate 143 persoane fără domiciliu şi aplicate 331 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 73.500 lei.

Acţiunile de acest gen vor avea caracter permanent, în vederea creşterii gradului de siguranţă civică şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.