La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” Sector 6, ședințele de recuperare medicală prin kinetoterapie se adresează tuturor persoanelor pentru care sănătatea este importantă. Serviciile medicale existente în cadrul Centrului sunt oferite și membrilor comunității Sectorului 6 cu o situaţie materială dificilă, cu diferența că pentru aceștia sunt gratuite sau parțial subvenționate, în funcție de venituri.

Kinetoterapia se numește terapie prin mișcare și este una dintre cele mai importante proceduri terapeutice folosite în recuperarea medicală. Este folosită atât în recuperarea afecțiunilor aparatului locomotor, cât și în recuperarea afecțiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii.

În funcție de patologie, fiecare pacient va urma un program personalizat de terapie, adaptat nevoilor individuale, la prețuri accesibile. Spre exemplu, o ședință de 30 de minute costă 25 de lei sau este gratuită pentru persoanele nevoiașe din Sectorul 6.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, şi-a început activitatea în luna decembrie 2017, iar spațiile dedicate activităţilor de ambulatoriu au dotări moderne pentru investigaţie şi tratament, menite să satisfacă nevoia de sănătate a pacienţilor.

Centrul oferă servicii medicale precum: medicină internă, stomatologie, medicina muncii, chirurgie/ortopedie, urologie, cardiologie, recuperare medicală, endocrinologie, gastroenterologie, psihiatrie, ginecologie, ORL, oftalmologie, dermatologie, psihologie, chirurgie generală etc.

Și, pentru că promovăm sănătatea, oferim ”servicii excepționale, fără nicio excepție”, iar echipa medicală este pregătită să ofere asistență medicală gratuită sau parțial subvenționată persoanelor defavorizate din comunitatea sectorului, în funcție de venitul realizat pe membru de familie.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări sau informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon 031.9593 sau 021.568.40.30 de luni până vineri, între 08.00-20.00. De asemenea, ne puteți scrie la [email protected] sau accesa www.nectarie6.ro.