A fost soare și voie bună pentru peste 300 de copii din Sectorul 6. Și asta pentru că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le-a oferit o super petrecere: „Jocurile Copilăriei”, un spectacol al artei și veseliei.

Prichindeii din centrele de zi ale instituției au pus în scenă mai multe numere artistice de dans și cântec, pregătite în ultimele săptămâni. Din program nu au lipsit demonstrațiile de karate, momente de muzicoterapie, iar la final Corul Nostalgia i-a încântat pe cei mici și pe cei mari cu un repertoriu dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Alte atracții ale evenimentul au fost atelierele tematice. Toți au participat la ateliere de olărit,  întreceri sportive, desene pe asfalt și facepainting. Premiul publicului a fost câștigat de atelierul baloanelor de săpun, baloane în care cei mici au putut să se și adăpostească, spre fascinația și deliciul tuturor.

Cea mai dulce surpriză a fost însă candybar-ul, un paradis al dulciurilor, cu prăjituri, bezele și bomboane pe băț, un răsfăț care s-a bucurat de succes pe tot parcursul evenimentului.

Întregul spectacol a avut loc în curtea Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant”, un loc în care copiii din Sectorul 6 pot urma cursuri gratuite de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru şi informatică. Aici, copiii îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi în mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnice şi ştiinţifice.