Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Română de Terapii Expresive vă invită la conferința de închidere a proiectului Conturează viitorul – art terapie Phronetik®”.

Conferința va avea loc joi, 14 septembrie 2017, începând cu orele 11:00, la sediul Complexului de Servicii de Recuperare Mazicon, aflat pe strada Bascov nr. 14-18.

Proiectul a vizat peste 35 de copii defavorizați, cu vârste cuprinse între 6  și 15 ani și care se confruntă cu patru tipuri de probleme de sănătate: probleme psiho-emoționale, psiho-motorii, boli cronice și boli grave.

În cadrul ședințelor de terapie s-a urmărit îmbunătățirea modului în care cei mici își exprimă sentimentele, înțelegerea legăturii dintre emoții și corp, identificarea percepțiilor sau concepțiilor greșite despre ceea ce trăiesc precum și creșterea adaptabilității în orice situație s-ar afla.

Art terapia este o intervenție eficientă în îmbunătățirea calității vieții, folosită deseori în țările din Vestul Europei.

Proiectul a fost sprijinit de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor.

Pentru confirmarea participării, persoana de contact – Georgiana Ciurea, telefon: 0741534006, email: [email protected] .