Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide pentru Covid-19, 7 angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv. Aceștia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2. Totodată, au fost depistați pozitiv și 5 angajați din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6. Aceștia își desfășurau activitatea la sediul A.D.P.D.U. Sector 6.

Drept urmare, a fost convocat cu celeritate Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse măsurile necesare de prevenție pentru oprirea răspândirii virusului. Acestea sunt:• Programul de lucru cu publicul al Biroului Unic din cadrul Primăriei Sectorului 6, situat în Calea Plevnei nr. 147-149 se modifică începând de vineri, 12.03.2021, după cum urmează: o Luni, Marți, Joi, Vineri: 09.00 – 13.00 o Miercuri: 14.00 – 18.00•

Instituțiile subordonate Consiliului Local al Sectorului 6 își vor adapta programul de lucru cu publicul în funcție de specificul activității și vor afișa noul program pe siteurile propri.• Luni, 15.03.2021, toți angajații care își desfăsoară activitatea în sediul din Calea Plevnei nr. 147-149, precum și angajații A.D.P.D.U. Sector 6 care își desfășoară activitatea în sediul din int. Av. Gheorghe Caranda nr. 9 vor fi testați cu sprijinul D.G.A.S.P.C. Sector 6 cu teste RT – PCR. • Începând cu vineri, 12.03.2021, angajații care lucrează în sediul Primăriei Sector 6 din Calea Plevnei, acolo unde activitatea o permite, o vor desfășura în regim de telemuncă până la primirea rezultatelor testării. Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte. Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa [email protected].

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal. Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS CoV-2!