Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 informează că, începând de luni, 22 iunie 2020, peste 310 copii din Sectorul 6 vor începe programul “Creșa de Vară”, în cadrul celor trei centre de zi de tip creșă din cadrul Direcției.

            Important! La intrarea în colectivitate se va prezenta avizul epidemiologic pentru fiecare copil declarat admis, iar părinții au obligația de a aduce, până miercuri, 24 iunie 2020, la ora 17.00, actele doveditoare privind calitatea de salariat, în care angajatorul să specifice clar că este nevoie de prezența zilnică la locul de muncă. Dacă părinții nu prezintă la timp actele necesare, copiii își pierd automat locul în cadrul programului “Creșa de Vară”.

            Tot săptămâna viitoare își vor revedea prietenii și 75 de copii proveniți din familii defavorizate, atunci când se vor redeschide și centrele de zi sociale de tip grădiniță “Sf. Andrei” și “Sf. Împărați Constantin și Elena”.

            Asigurăm toți părinții că la cele 5 centre de zi s-au luat TOATE măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, pentru ca activitatea să se desfășoare în siguranță și în cele mai bune condiții!

            Pentru mai multe detalii sau alte informații, puteți suna la 021.9970.