Primarul  Sectorului 6, Gabriel Mutu, dă startul Lunii Curăţeniei în Sectorul 6.

Ieri, 9 martie 2017, edilul s-a aflat la Liceul Ortodox “Sfântul Antim Ivireanu”, unde mai multe echipe de elevi ai claselor V-VIII s-au întrecut în concursul curăţării curţii şcolii. Cei mici s-au dovedit harnici, au strâns frunzele căzute şi au fost recompensaţi cu o gustare dulce.

După modelul celor mici, autoritatea locală Sector 6, prin toate direcţiile şi serviciile din subordine, se va implica în campania de curăţenie de primăvară, astfel încât până la Paşte, Sectorul 6 să capete o nouă înfăţişare.

Concret, programul de curăţenie va cuprinde lucrări specifice, precum: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanizată a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Ne propunem să schimbăm aspectul întregului sector şi eforturile noastre vor fi concertate. Ne bazăm pe echipele Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale societăţii de salubrizare Urban SA, dar şi pe colegii din direcţiile aflate în subordinea Consiliului Local Sector 6. Îi invit alături de noi şi pe cetăţeni, pentru ca împreună să avem o primăvară frumoasă, într-un mediu mai curat şi mai sănătos”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

Totodată, inspectorii Serviciului Protecţia Mediului vor monitoriza, în mod permanent, activitatea ADPDU Sector 6 şi modul în care sunt efectuate lucrările de salubrizare şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor de curăţenie, au la dispoziţie numărul de telefon disponibil non-stop 021.9546.