Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea Cupei Intercartiere Falemi Nana, cea mai importantă competiție de fotbal pentru amatori din țară.   Evenimentul are loc în București, între 20 mai și 11 iunie 2017.

Cupa Intercartiere Falemi Nana este un concurs pentru amatori dedicat iubitorilor fotbalului din București.

            “Reprezint cu mândrie autoritatea locală, partener strategic în această cupă între bucureștenii pasionați de fotbal și de mișcare în aer liber. Deschidem curțile școlilor, deschidem terenurile pentru competițiile între vecini, între cartiere și vă promit că Marea Finală din Parcul Crângași va fi una spectaculoasă”, a declarat Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6, partener strategic al proiectului.

Cupa Intercartiere Falemi Nana se bucură de susținerea unor importanți vectori de imagine din lumea fotbalului românesc, jucătorii de națională Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și Cătălin Munteanu.

Participarea la eveniment este deschisă tuturor doritorilor cu vârsta de peste 18 ani, indiferent de aptitudinile tehnice sau de calitățile fizice ale acestora.

Prilej de socializare prin sport și de afirmare a talentelor de mâine, Cupa Intercartiere Falemi Nana se desfășoară după regula clasică a fotbalului în cartier: partidele au o durată maximă de 10 minute și se încheie când una din echipe atinge pragul de 2 goluri marcate.

Calificările au loc în fiecare sector în parte, marea finală urmând să se desfășoare în weekendul 10-11 iunie în Parcul Crângași.

Cupa Intercartiere Falemi Nana oferă câștigătorilor importante premii în bani si produse de la sponsori, echipa ocupantă a locului I urmând să fie recompensată cu suma de 2.500 de euro.

 

PROGRAMUL CALIFICĂRILOR

20 MAI – meciuri de calificări pentru SECTOR 6, în Parcul Crângași

21 MAI – meciuri de calificări pentru SECTOR 4, în Parcul Tineretului

27 MAI – meciuri de calificări pentru SECTOR 2, în Complex Pescariu

28 MAI – meciuri de calificări pentru SECTOR 3, în Parcul IOR

3 IUNIE – meciuri de calificări pentru SECTOR 5, la Școala gimnazială Constantin Brâncuși din Sectorul 6