Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 anunță cetățenii interesați că în perioada următoare va debuta procesul de înscriere a copiilor domiciliați legal în Sectorul 6 la creșele aflate în subordinea administrației locale.

În număr de trei, centrele de zi de tip creșă Pinocchio, Neghiniță și Harap Alb dispun de 940 de locuri pentru cei mai mici locuitori din comunitate. De serviciile creșelor pot beneficia copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani, cu domiciliul stabil în Sectorul 6. Au prioritate copiii care provin din medii defavorizate, din familiile monoparentale, copiii ai căror părinți au loc de muncă etc.

Procesul de înscriere se va desfășura în două etape:

  • în prima etapă având loc reînscrierea copiilor care frecventează în prezent creșele (în perioada 21-30 iunie 2021);
  • în cea de-a doua etapă înscrierea copiilor care nu au beneficiat în acest an de serviciile creșelor (în perioada 07 – 21 iulie 2021).

Important:  Pentru copiii ai căror părinți au depus cereri de înscriere pentru anul 2021/2022 începând cu anul 2019, nu este necesar să se reia procedura de înscriere, cererile vor fi procesate automat.

Reînscrierea și înscrierea se vor desfășura exclusiv online, prin intermediul platformei: www.cresaonline.asistentasociala6.ro.

Pentru mai multe detalii privind procedurile de înscriere, actele necesare și termenele ce trebuie respectate, vă rugăm să accesați site-ul oficial al DGASPC Sector 6 la următoarea adresa:

https://protectiacopilului6.ro/protectiacopilului6_doc_3040_calendarul-reinscrieriiadmiterii-la-centre-de-zi-de-tip-cresa-pentru-anul-20212022_pg-0.htm sau linia de tip call center 0219970.