Din dispoziţia primarului Gabriel Mutu, autoritatea locală Sector 6 a intervenit noaptea trecută, 7/8 februarie 2017, pentru aplicarea de tratamente antiîngheţ pe toate străzile principale din sector.

Intervenţiile de combatere a poleiului şi înlăturare a zăpezii depuse pe carosabil au fost demarate la orele 02:30, până în această dimineaţă fiind împrăştiate aproape 94 de tone de material antiderapant.

Operatorii noştri, SC URBAN SA şi Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, se află în dispozitiv permanent de intervenţie. Nu avem cum să fim prinşi pe picior greşit de natură. Din această dimineaţă, intervenim deja în paralel şi pe bulevarde, şi pe arterele secundare. În zonele aglomerate pietonal avem deja 468 de muncitori care se ocupă de eliberarea trotuarelor”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

La momentul actual, stocurile de care dispune autoritatea locală Sector 6 sunt următoarele: 2.160 de tone de material antiderapant şi 380 de tone de soluţie ecologică antiîngheţ Eco-Thaw.

Reamintim că, pentru situaţiile de urgenţă, membrii comunităţii pot apela 24 de ore din 24 dispeceratul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 la numerele de telefon 021/413.16.20 sau 021/9546.