Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), vă invită vineri, 18 noiembrie a.c., începând cu orele 11.00, la inaugurarea Camerei Senzoriale aflate în incinta Complexului de Servicii de Recuperare situat în str. Bascov  nr. 14 – 18,  Bucureşti.

Camera Senzorială a fost dotată şi amenajată de către Agenţia de Cooperare şi Coordonare Turcă – TİKA, prin proiectul “Amenajare şi dotare Camera Senzorială”, realizat cu sprijinul Oficiului de Coordonare Programe Bucureşti. Terapia derulată în interiorul camerei urmăreşte dezvoltarea simţurilor (auz, văz, gust, miros, pipăit) pentru copiii cu dizabilităţi, în vederea creşterii abilităţilor de relaţionare cu lumea din jur.

Cu acest prilej, Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş, Ambasadorul Republicii Turcia în România, împreună cu domnul Haci Ahmet Daştan, coordonatorul Agenţiei de Cooperare şi Coordonare Turcă – Oficiul de Coordonare Programe TIKA Bucureşti, precum şi alţi invitaţi, vor lua parte la o prezentare detaliată a serviciilor oferite în cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, vor asista la sesiuni demonstrative de terapie şi vor vizita camera senzorială.

Participarea la eveniment se face în baza confirmării la adresa de e-mail: [email protected]. Informaţii suplimentare se pot obţine la 0723.200.463 – Mihaela Drăgoi –  Şef Birou Comunicare DGASPC Sector 6.

harta-mazicon