Nu ratați ultimele locuri libere la cursurile de karate, dans, teatru, arte plastice, șah, matematică și canto! Copiii din Sectorul 6 mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a se înscrie la unul dintre aceste cursuri, la care pot participa gratuit din această toamnă!

Dacă celui mic îi place mișcarea, nu se va plictisi niciodată la cursurile de dans sau karate!

Cifrele sunt preferatele lui? Cursul de matematică distractivă este perfect pentru el! Iar teatrul, artele plastice și canto sunt cursurile la care prichindeii își pot dezvolta partea creativă.

Înscrierile se mai pot face până vineri, 6 septembrie 2019, iar cererile trebuie depuse la secretariatul din Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6, de luni până vineri, între orele 10.00-18.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0376.20.33.09 sau la adresa de email: [email protected].

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:
• Cerere înscriere (tipizat);
• Declaraţie consimţământ date personale (tipizat);
• Copie certificat naştere copil;
• Copii cărţi identitate ambii părinţi/tutori;
• Hotărârea de încredinţare a minorului (dacă este cazul)
• Adeverinţă medicală pentru activităţile sportive (ex: karate, dans).

Cererile vor fi înregistrate în ordinea depunerii, prioritate având copiii din sistemul de protecţie, precum şi copiii care nu au mai urmat în anii trecuţi respectivul curs.

Cursurile gratuite, organizate cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, se vor desfășura la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” până în septembrie 2020.

De la deschidere, în anul 2012, peste 6000 de beneficiari au participat la cursuri gratuite şi la alte actvităţi realizate în beneficiul educaţiei copiilor şi adolescenţilor din comunitate.